Medlem

Är du medlem i Sandvikens Teaterförening?

Som medlem i Sandvikens Teaterförening får Du ett medlemskort som ger dig oöverträffade rabatter på tusentals evenemang över hela landet — i stort sett alla teatrar i Sverige är med i samarbetet. Du kan läsa mer om dina förmåner på www.riksteatern.se/medlemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller www.scenpass.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Genom scenpasset får du rabatt på de flesta föreställningar vi arrangerar men som medlem i Sandvikens Teaterförening erbjuds du också ett paketpris för tre föreställningar per säsong där man får den billigaste gratis. Om du är under 26 år och blir medlem i Sandvikens Teaterförening kan du gå på de absolut flesta av våra föreställningar gratis!

Vi ordnar även trevliga resor i våra närområden så att just Du som medlem skall få ta till dig ännu mer av den scenkonst som finns i vår närhet. Vi hoppas kunna bjuda in till någon ny spännande teaterresa under 2018!

Det skall löna sig att vara medlem i Sandvikens Teaterförening! Spännande , spännande…

Men framförallt stöder du som medlem oss i Sandvikens Teaterförening i vårt ideella arbete med att sprida scenkonst i vår kommun!

  • Vill du få säsongens utbud hemskickat?
  • Köpa biljetter före alla andra?
  • Påverka din lokala teaterförening?

 

Bli MEDLEM och stöd Sandvikens Teaterförening!