Medlem

Är du medlem i Sandvikens Teaterförening?

Som medlem i Sandvikens Teaterförening får Du ett medlemskort som ger dig oöverträffade rabatter på tusentals evenemang över hela landet — i stort sett alla teatrar i Sverige är med i samarbetet. Du kan läsa mer om dina förmåner på www.riksteatern.se/medlemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller www.scenpass.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nytt för 2018 är att man som medlem får ytterligare rabatt vid köp av biljetter till föreställningarna och det erbjuds nu också, utöver den högre rabatten, också ett paketpris där man kan köpa 3 biljetter men endast betala för 2. Dessutom om du är under 26 år och blir medlem i Sandvikens Teaterförening kan du gå på de absolut flesta av våra föreställningar gratis!

Vi ordnar även trevliga resor i våra närområden så att just Du som medlem skall få ta till dig ännu mer av den scenkonst som finns i vår närhet. Vi hoppas kunna bjuda in till någon ny spännande teaterresa under 2018!

Det skall löna sig att vara medlem i Sandvikens Teaterförening! Spännande , spännande…

Men framförallt stöder du som medlem oss i Sandvikens Teaterförening i vårt ideella arbete med att sprida scenkonst i vår kommun!

  • Vill du få säsongens utbud hemskickat?
  • Köpa biljetter före alla andra?
  • Påverka din lokala teaterförening?

 

Bli MEDLEM och stöd Sandvikens Teaterförening!