13 Apr

Framtiden i Mig

Alla platser som betyder något för en. Skillnaderna mellan Ljusne och Söderhamn, Hudiksvall eller Gävle som den perfekta staden. Hofors som platsen dit alla borde längta. Samtidigt alla andra platser. Platser som vi bott på och som vi kommer från: Skutskär, Borås, Buenos Aires.

Framtiden i Mig är en föreställning som rör sig mellan dagishämtningar, yrkesval och föräldrauppror. Mellan glesbygd och storstad, mellan byalag och världspolitik. Här möts den som är "tillverkad i en hölada i Söderala" och den som är "född i en liten by i Burma". De som alla bjuder in världen i sitt hem.

Information om arrangemanget:

Vad gör man? Hur går det? Vart tar vi vägen? Vad händer med mina hemligaste hemligheter? Vad betyder skogen för var och en av oss?

I föreställningen ryms ett myller av röster som ibland rör sig närmare varandra i gemensamma beröringspunkter. Det blir sakta mildare klimat i trädgården. Snön kommer inte lika mycket längre. Företaget har lagt ner. Eller hotar med att läggas ner. Man försöker att överleva. Man försöker förvalta marken så att den inte växer igen. Och samtidigt öppnar sig världen.

I föreställningen är musiker från hela Gävleborgs län.

Mer info - www.sandviken.se/teater

Mer info:
http://www.gavlefolkteater.se/forestallningar/framtiden-i-mig/

Datum: 2016-04-13

Tid: 18:30

Plats: Storvik, Västerbergs Folkhögskola i Storvik

Biljettinfo:

Biljetter: Receptionen, Folkets Hus/ Kulturcentrum, 026-27 97 00, event.webbiljett.se/sandvikenfh och direkt på spelplatsen 1 timme innan föreställningen börjar.

Pris: 120 kr, 60 kr barn/ungdom
inkl serviceavgift

Köp biljett